Setup Issue

Oct 15, 2009 at 1:33 AM

My setup failed on step 04a;

call 04a_CreateContosoWebandSsp.bat                        
16:52:02.78  Status : **** Creating Contoso Web Portal : http://localhost:9001 (it may take several minutes)
"C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\12\BIN\stsadm.exe" -o extendvs -url http://localhost:9001 -description ContosoWeb -ownerlogin LITWAREINC\Administrator -owneremail Administrator@LITWAREINC -databasename ContosoWEBAppDB -sitetemplate STS#1 -apidname ContosoWebAppPool -apidtype configurableid -apidlogin LITWAREDEMO\ContosoAppPoolUser -apidpwd P2ssw0rd$

WARNING: SharePoint no longer customizes Integrated Authentication security settings. This Web application may be using Kerberos, which can require manual configuration. See http://support.microsoft.com/?id=832769 for more information.

16:52:07.84  Status : **** Adding ContosoWinPartner1 groups as Design role into http://localhost:9001
"C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\12\BIN\stsadm.exe" -o adduser  -url http://localhost:9001 -userlogin contosowinpartner1 -useremail partner1@SPG.com -role Design -username ContosoWinPartner1

 

 

Looks like the command failed to create a new application. Any idea? thanks.

Oct 15, 2009 at 12:55 PM

Hi fatboyevi,

 I see warning only, i did not see any error in your log. you can find log file in setup/partnerportal/supportingfiles/ContosoInstall.log.

Let me know if you need more information.

Thanks

Appaji