The feature name Contoso.TrainingManagementSiteElements_2 already exists in the current Solution.

Apr 21, 2009 at 7:37 PM

Does anybody have any ideas where to correct this before I wipe everything away and start over from scratch?

------ Build started: Project: Contoso.TrainingManagement.Common, Configuration: Debug Any CPU ------

Contoso.TrainingManagement.Common -> E:\SPG_Drop_20090413.3\Source\TM\Contoso.TrainingManagement.RI\Contoso.TrainingManagement.Common\bin\Debug\Contoso.TrainingManagement.Common.dll

------ Build started: Project: Contoso.TrainingManagement.ServiceLocator, Configuration: Debug Any CPU ------

Contoso.TrainingManagement.ServiceLocator -> E:\SPG_Drop_20090413.3\Source\TM\Contoso.TrainingManagement.RI\Contoso.TrainingManagement.ServiceLocator\bin\Debug\Contoso.TrainingManagement.ServiceLocator.dll

------ Build started: Project: Contoso.HRManagement, Configuration: Debug Any CPU ------

Contoso.HRManagement -> E:\SPG_Drop_20090413.3\Source\TM\Contoso.TrainingManagement.RI\Contoso.HRManagement\bin\Debug\Contoso.HRManagement.dll

------ Build started: Project: Contoso.TrainingManagement.Repository, Configuration: Debug Any CPU ------

Contoso.TrainingManagement.Repository -> E:\SPG_Drop_20090413.3\Source\TM\Contoso.TrainingManagement.RI\Contoso.TrainingManagement.Repository\bin\Debug\Contoso.TrainingManagement.Repository.dll

------ Build started: Project: Contoso.AccountingManagement, Configuration: Debug Any CPU ------

Contoso.AccountingManagement -> E:\SPG_Drop_20090413.3\Source\TM\Contoso.TrainingManagement.RI\Contoso.AccountingManagement\bin\Debug\Contoso.AccountingManagement.dll

------ Build started: Project: Contoso.TrainingManagement, Configuration: Debug Any CPU ------

Contoso.TrainingManagement -> E:\SPG_Drop_20090413.3\Source\TM\Contoso.TrainingManagement.RI\Contoso.TrainingManagement\bin\Debug\Contoso.TrainingManagement.dll

------ Deploy started: Project: Contoso.TrainingManagement, Configuration: Debug Any CPU ------

------ Packaging started ------

------ Validate solution and resolve deployment conflict(s) ------

Validating solution ...

Error: Microsoft.SharePoint.Tools.SolutionCompositionException

The feature name Contoso.TrainingManagementSiteElements_2 already exists in the current Solution. You need to rename the feature before deployment can succeed.

Log file written to: C:\Users\jswindall\AppData\Roaming\Microsoft\VSeWSS 1.3\VSeWSS1.3.log

========== Build: 6 succeeded or up-to-date, 0 failed, 0 skipped ==========

========== Deploy: 0 succeeded, 1 failed, 0 skipped ==========

Apr 21, 2009 at 10:14 PM
I'm still getting this error after starting from a clean slate.  Any ideas?
Apr 21, 2009 at 11:34 PM
Hi,

There is an issue with VSeWSS 1.3 and SPG v1.  Please uninstall VSeWSS 1.3 and install VSeWSS 1.2 for SPG v1

thanks Larry
Apr 22, 2009 at 1:29 AM
Thanks for the info!  Any idea when it might be fixed or is there maybe a workaround other than reinstalling VSeWSS1.2?

Thanks again
Developer
Apr 28, 2009 at 10:49 PM
We plan to fix this in this iteration.